Beste roeiers, coaches en supporters,

De 36e editie van de Akersloot-Alkmaar race is op zondag 14 april 2019. Ook dit jaar is het weer een genoegen om jullie te mogen ontvangen op en rond ons mooie roeiwater voor een spannende en uitdagende wedstrijd. Wij doen ons best om er weer een geslaagd roeifestijn van te maken en hopen dat de weer- en watergoden ons goed gezind zijn.
 
Traject
Net als de afgelopen jaren is de start in Broek op Langedijk en de finish in Alkmaar, op 500 meter van de roeivereniging. Het is een traject van 4 kilometer, voorzien voorzien van een fietspad langs het water. Ook zal er weer een jeugdheat voor roeiers tussen de 14 en 18 jaar over een afstand van 2,3 kilometer.
 
Live muziek en buffet​
Tijdens de races en na afloop ontvangen we jullie graag bij de ARZV voor een hapje en een drankje, onder begeleiding van gezellige live muziek. Anders dan afgelopen jaren is het ditmaal geen barbeque, maar een heus buffet! Mogelijk gemaakt door Vrouwtje Kofte. Zij heeft voor ons een menu samengesteld met allerlei soorten gekruid vlees, salades, broden en groentengerechten in Ottomaanse stijl. 

Voor zowel de vleeseter als de vegetariërs genoeg lekkers om aan te sterken! Dus lust jij ook wel iets na de wedstrijden? Vanaf 17.00 kan je aan tafel voor € 15,00 per persoon. Meld je aan voor 7 april via info@aarace.nl.
 
Vrijwilligers en sponsoren
Elk jaar is het fantastisch dat wij bij de organisatie van de AA Race kunnen genieten van de ondersteuning van vele vrijwilligers. Dankzij hen loopt het altijd weer op rolletjes. Ook kunnen wij niet zonder onze sponsoren. Zonder hen, geen AA Race. Hiervoor onze hartelijke dank!
 
Ik wens jullie allemaal een sportieve en gezellige wedstrijd. Tot op 14 april!
 
Frank Al
Wedstrijdleider